Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediye Çalışanlarını Enflasyona Ezdirmedi! Belediyede En Düşük Maaş Belli Oldu

Siirt Belediyesi ve şirketi Personel A.Ş. ile Hizmet-İş Sendikası arasında devam eden ek protokol görüşmeleri anlaşmayla sonuçlanarak imzalandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Belediye çalışanları tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanan ek protokoller imza törenine; Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Hizmet-İş Sendikası Siirt İl Başkanı Bahattin Olgaç, Hizmet-İş Sendikası Siirt İl Başkan Yardımcısı Mehmet İhsan Karsak, Siirt Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Yıldız ve Abdülmecit İlhan ve Siirt Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Yaşar Çakır katıldı.

İmzalanan ek protokollerle birlikte Siirt Belediyesi çalışanlarının taban yevmiyelerine 90 TL seyyanen zam yapıldı. Yapılan zamla birlikte Siirt Belediyesi’nde en yüksek yevmiye 401 TL, Siirt Belediyesi şirketi Personel A.Ş. de ise en düşük yevmiye 305 TL olarak belirlendi. 

Yapılan ek protokolle ilgili değerlendirmelerde bulunan Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, çalışanları sevindirecek adımları atmaya devam edeceklerini belirtti. 

Emekçileri enflasyona karşı koruyan Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hacıbektaşoğlu’na teşekkür eden Hizmet-İş Sendikası Siirt İl Başkanı Bahattin Olgaç, “Üyelerimizi yüksek enflasyona ezdirmemek için mücadele ediyoruz. Siirt Belediyemiz de bu mücadelemizin başarıya ulaşmasından ötürü mutluyuz, gururluyuz.  Ekonomik anlamda zor günlerden geçtiğimiz bugünleri yine karşılıklı anlayış ve dayanışmamızla atlatacağız. Üyelerimizin hakları için Sayın Valimiz ve ekibiyle ilmek ilmek çalıştık, sonunda ek protokolümüzü imzaladık. Cenab-ı Allah emeği geçenlerden razı olsun” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN