Vali Hacıbektaşoğlu'nun Eşinden Depremzedelere Ziyaret

Siirt Valisi ve Belediye Başkanı Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, tüm ülkeyi derinden üzen ve asrın felaketi olarak adlandırılan depremin ardından Siirt'te misafir edilen depremzedeleri bir an olsun yalnız bırakmıyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Depremzede aileleri evlerinde ziyaret ederek bir süre görüşen, ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Hacıbektaşoğlu, çocuklarla da yakından ilgilendi. Acı günlerin tekrar yaşanmamasını temenni etti.
Depremde yaşanan zorlu süreçleri unutturmak ve ailelerin yaşam koşullarını iyileştirmek için misafirperverliklerini gösteren, emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür eden Güney Hacıbektaşoğlu,  tüm Siirt olarak ihtiyaçların karşılanması için üstün gayretle çalışmaya devam ettiklerini belirtti.


STK’LAR TARAFINDAN HİZMETE AÇILAN SOSYAL MARKETİ ZİYARET ETTİ


Vali eşi Güney Hacıbektaşoğlu daha sonra, ilimizdeki STK’lar tarafından deprem bölgesinden ilimize gelen depremzede kardeşlerimiz için hizmete sunulan ‘Sosyal Market’ti ziyaret etti.
Buradaki yetkililerden bilgi alan Güney Hacıbektaşoğlu, STK temsilcilerine teşekkür etti.
Hacıbektaşoğlu, "Bugünler dayanışma, birlik ve beraberlik günleridir. Bu kadim millet, güzel insanlarıyla hep birlikte bu zorlu süreci de aşacağız." ifadelerini kullandı.

Vali Hacıbektaşoğlu'nun Eşinden Depremzedelere Ziyaret

Vali Hacıbektaşoğlu'nun Eşinden Depremzedelere Ziyaret

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN