Vali Hacıbektaşoğlu, Dirikolu Ve Yoltay Ailesinin Acılarını Paylaştı

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, halk ziyaretlerine devam ediyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Vali Hacıbektaşoğlu, il merkezi ve Kurtalan ilçe merkezinde vefat eden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulunarak, acılarını paylaştı.

Vali Hacıbektaşoğlu, vefat eden Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde Şube Müdürü Şaban Can Dirikolu ve Siirt İl Sağlık Müdürlüğünde şef olarak görev yapan Sezai Yoltay’ın ailelerini ayrı ayrı ziyaret ederek, başsağlığı ve sabır diledi. 

Ailelerin acılarını paylaşan Vali Osman Hacıbektaşoğlu, ilk olarak Siirt/Merkez Ensar Cami Taziye Evi’nde Dirikolu ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Merhum Can Dirikolu’ya Allah'tan rahmet dileyen Vali Hacıbektaşoğlu, aile bireyleriyle görüşerek, başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. 
Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Kurtalan ilçe merkezine geçerek, vefat eden Sezai Yoltay'ın ailesini ve yakınlarını ziyaret etti.
Merhum Sezai Yoltay’a Allah’tan rahmet dileyen Vali Hacıbektaşoğlu, taziye dileklerini iletti.

Dirikolu ve Yoltay aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.

Taziye ziyaretlerinde Vali Hacıbektaşoğlu’na, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük ve İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN