Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nun Ramazan Bayramı Mesajı

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Hep birlikte Ramazan-ı Şerif’in ardından, bir bayrama daha erişebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 

Ramazan ayı, bir kez daha kader birliği yaptığımızı ve kardeş olduğumuzu hatırlattı. Komşularımızla, dostlarımızla, akrabalarımızla ve daha önemlisi ihtiyacı olan kardeşlerimizle ekmeğimizi bölüştük ve dayanışma içinde olduk. Ramazan süresince birlik ve beraberlik içinde olmanın, aynı manevi iklimde buluşmanın huzuru ve bereketini yaşadık. 

Ne var ki, tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin ardından girdiğimiz bu mübarek ayda da, bütün ülkeleri sarsan krizler ve yanı başımızda çıkan savaşlara şahit olduk. Koronavirüs salgınının etkisini büyük ölçüde yitirmesi bu olumsuz tabloya rağmen tesellimiz oldu.

Bayramlarda dargınlık olmaz. Ramazan Bayramı vesilesiyle yaşadığımız küslüklere son verelim; aile büyüklerimizi ve akrabalarımızı ziyareti ihmal etmeyelim; komşularımızla ve dostlarımızla bayramlaşalım. 

İki önemli hatırlatma yapmak istiyorum. İhtiyaç sahiplerini bayramda gözetelim ve elimizden gelen yardımı yapalım. Öksüz, yetim ve şehit çocuklarını güldürmeyi ve sevincimizi onlarla paylaşmayı unutmayalım. 

Bayramı farklı şehirlerdeki yakınlarının yanında geçirmeyi planlayan vatandaşlarımızdan da trafik kurallarına uymalarını, uykusuz ve yorgun yola çıkmamalarını özellikle rica ediyorum.

Hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde, tüm Siirtli hemşehrilerimin Ramazan Bayramını tebrik eder, sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim.” 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN