Üst üste gelen felaketlerle enkaza dönen Hatay'ın son hali! Manzara çok vahim

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük hasara uğrayan illerden biri olan Hatay, bu kez art arda 6.4 ve 5.8 şiddetinde sarsıldı. Binaların yıkıldığı ve can kaybının yaşandığı depremlerin ardından enkaz alanı, sabahın ilk saatlerinde havadan görüntülendi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerde hasar gören Hatay, dün akşam 6.4 ve 5.8 şiddetinde yeniden sarsıldı.

HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Meydana gelen 6.4'lük depremde Gazi Mahallesi, Şehit Murat Nuraydın Caddesi'nde bir apartman yıkıldı. Enkaz alanı sabahın ilk saatlerinde havadan görüntülendi.

"HASARLI BİNALARA GİRİLMESİ SON DERECE RİSKLİ"

Deprem sonrası açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Denizde suyun yükselmesi konulu uyarı Kandilli Rasathanesi'nden hem bize hem de 10'dan fazla ülkeye geçti. Daha sonra bu uyarı geri çekildi. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu akşam artçı depremler 26 defa daha tekrarladı. Riskli binalara girilmemesi gerektiği konusundaki uyarımızı bir kez daha tekrarlıyoruz. Girilmemesi gereken binalara girilerek eşya taşınılıyor. Bu son derece riskli." diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN