Umut Dayanan'dan Vali Osman Hacıbektaşoğlu'na Sert Sözler!

DEVA Partisi Siirt İl Başkanı Umut Dayanan, Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nun veda mektubuna ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Dayanan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Zonguldak valiliğine atanan Osman Hacıbektaşoğlu'na sert bir şekilde yüklendi.

Dayanan, Zongudak Valiliğine atanan Osman Hacıbektaşoğlu'na, "Biz sizi, ne yazık ki, çıkardığınız iyi işlerle hatırlayamayacağız." ifadelerini kullandı.

"Biz sizi, tüm Siirt’in Valisi olamayışınızla  hatırlayacağız." diyen Dayanan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Vali Osman HACIBEKTAŞOĞLU’nun veda mesajına cevabımdır. 

 

“Sayın Vali Osman HACIBEKTAŞOĞLU,

Veda mesajınızı okudum.

Okuyunca, keşke bir kaç sene daha kalıp, hepimizin valisi olsanız diye düşündüm. 

Siirt, iyi hizmetlerinde, kötü hizmetlerinde unutulmadığı kadirşinas bir şehirdir. 

Biz sizi, ne yazık ki, çıkardığınız iyi işlerle hatırlayamayacağız. 

Nasıl mı hatırlayacağız? 

Biz sizi, tüm Siirt’in Valisi olamayışınızla  hatırlayacağız. Çünkü; görev süreniz boyunca, sizi Valilik Bahçesinde uğurlayan hemşehrilerimizin Valisi olmayı, tüm Siirt’in Valisi olmaya tercih ettiniz. 

Biz sizi, belediyenin iştiraklerinin (Kızlar Tepesi ve Millet Bahçesi) tek yetkilisi yaptığınız, emrinde çalışan bir çok kişiden yetersiz olan yakınınızın, çalışanları esiri gibi görüp, işletmelere yapılacak alımlarda Siirt’in esnaflarına özel olarak iş vermemesi ve bazılarına ambargo uygulamasıyla hatırlayacağız. 
Kendisinin özel yetkilerle donatılmasını saymıyorum bile. 

Biz sizi, üniversite mezunu gençlerimiz işsizlikten inşaatlarda ekmeğini kazanmaya çalışırken, Siirt Belediyesine sayısını kimsenin bilmediği kadar çok insanı, bütçe durumu işçi alınmasına uygun olmamasına rağmen, ilansız bir şekilde, kimse duymadan işe almanızla hatırlayacağız. 

Biz sizi, devlet ile vatandaş arasına net bir sınır çeken ve vatandaşın size ulaşmasına en büyük engel olan özel kalem müdürünüzün tutum ve davranışlarına, sorun size iletilmesine rağmen kayıtsız kalmanızla hatırlayacağız. 

Biz sizi, hukuka aykırı olarak aldığınız, ülkenin hiç bir şehrinde emsali olmayan ve süreklilik kazanan 15 günlük yasaklama kararlarıyla hatırlayacağız. 

Biz sizi, “Siirt’in en büyük problemi SU problemidir” çağrılarımıza kayıtsız kalıp, zorunlu olmayan vitrin projelere milyonlar harcamanızla, yaz ortasında vatandaşı susuzluğa mahkum bırakan kötü yönetim anlayışınızla hatırlayacağız. 

Sayın Vali Osman HACIBEKTAŞOĞLU,

Sizi, herkesin ve şehrin valisi olmayı başarabilen efsane Vali Nuri OKUTAN gibi anmayı çok isterdim.
Maalesef vicdanım ve şehrin vicdanı buna müsade etmiyor. 

Bilirsiniz, Kadim Şehir Siirt sakinleri olarak biz çok misafirperveriz. 
Gidenleri eli boş uğurlamayız ve kıymetli bir hatıra ile uğurlamayı tercih ederiz. 

Şu an, Siirt’te paranızla bile alamayacağınız en kıymetli şey Siirt’in HESKO Suyu. 
Size bizden en iyi hatıra, vatandaşı bidonla taşımaya mahkum ettiğiniz, para ile satın alınamayan HESKO suyudur. 

Bizi, bir bidon HESKO suyuyla hatırlayın. 
Zira; biz sizi, tüm şehri o bidonlara mahkum etmenizle unutmayacağız. 

Zonguldak Valiliği görevinizde yürekten başarılar diliyorum. 

Yolunuz açık olsun..."

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 6

  • Yafur özer | 02 Eylül 2023 00:09

    Umut sen kaliteli birisin seni seven bir çok insan var kardeşim giden vali siirt halkı sana hakkını helal etmiyor üç tane sokak köpeğini toplatamadın hakkımız sana helal değil

  • Kazım koyuncu | 16 Ağustos 2023 03:39

    Umut bey siirtin has evladıdır yürekli insan duygularımıza tercüman oldun.

  • Zeynep | 15 Ağustos 2023 17:09

    YAVUZ APARTMANI SAKINLERI SIZE HAKKINI HELAL ETMIYIR VALI BEY ORTADA BIRAKIO GITTINIZ EVIMIZDEN OLDUK SAYENIZDE

  • Kader | 15 Ağustos 2023 17:04

    Helal olsun size unut dayanan cesaretinize hayran kaldım vali bey mağdur etmekten başka bisey yapmadı kooparatif mahallesi yavuz apartmanı sakinleri 30 aile mağdur edildi randevu bile vermedi evimizden çıkarımdık kiracı olduk hakkımız haram olsun Allah hakkımızı alsın ondan YAVUX APARTMANI magdurlariyiz

  • Derya | 15 Ağustos 2023 17:00

    Umut dayanan cesaretinizden dolayı sizi tebrik ederim biz valinin mağdur ettiği 30 aileyiz ve hiç bir yardımda bulunmadan çekip gitti randevu bile vermedi bize ev sahibi iken suannkiraci olduk 3 bin lira kira ödüyoruz 30 aile yaklaşık 250 insan bunun hesabını nasıl verecek vali yavuz apartmanı sakinleriyiz mücahitlerin eline düştük suanki validen yardim bekliyoruz sesimize ses olun lutfen

  • Mehmet | 15 Ağustos 2023 16:52

    Umut dayanan abimiz sizi yürekten tebrik ederim vali beyi bizde helal etmiyoruz bizi 30 aileyi yaklaşık 200 insani mağdur etti gitti yavuz apartmanı depremden dolayı boşaltıldı elektirik doğal gazi kesildi hırsızlar talan etti ve vali bey bir kez olsun randevu vermedi mücahitlerin kucağına düştük 750 bin gibi rakamlar isteniyor bizi mahfetti gitti hakkı asla helal değil kendisine

BUNLARA DA BAKIN