Ümit Özdağ: Zafer Partisi olarak Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ görüştü. Özdağ, 'Kılıçdaroğlu'nu ikinci turda destekleme kararı verdik, hayırlı olsun' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Zafer Partisi Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Özdağ, Kılıçdaroğlu'nu Genel Merkez önünde karşıladı. 

Zafer Partisi Genel Merkezi önünde bekleyen partililer ve yurttaşlar, "Birleşe birleşe kazanacağız" sloganı attılar.

Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin geleceği açısından her partiye, genel başkana sorumluluk düşüyor. Biz de oturduk konuştuk. Güzel sonuçlar elde ettik. Genel başkan ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Özdağ da, "Türkiye'nin en büyük sorunu 13 milyon kaçağın geri gönderilmesidir. Yılda 11 milyar dolar harcayarak yoksulluğu gideremeyiz, sokaklarda güvenliği sağlayamayız. Kılıçdaroğlu'nu ikinci turda destekleme kararı verdik, hayırlı olsun" diye konuştu. 

Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam saatlerinde bir araya gelerek, mutabakat metni üzerinde çalıştık. Yarın saat 11.00'de Zafer Partisi Genel Merkezi'nde düzenleyeceğimiz ortak basın toplantısında detayları Büyük Türk Milleti ile paylaşacağız" ifadelerini kullanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN