Tüm gözler bu görüşmede! HDP heyeti, Kılıçdaroğlu'yla bir araya geldi

Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleştikten sonra destek amaçlı partilerin her birini ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son adresi HDP oldu. Kılıçdaroğlu, cumartesi günkü görüşmenin ertelenmesinin ardından bugün TBMM'de HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile görüşmeye başladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, parti ziyaretlerine devam ediyor. Kılıçdaroğlu bu kapsamda 18 Mart Cumartesi günü HDP'yi ziyaret edecekti. Ancak bu görüşme HDP tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti. Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili olarak "Bunu bana değil ev sahibine sorun." demişti.

Tüm gözler bu görüşmede! HDP heyeti, Kılıçdaroğlu'yla bir araya geldi

KAPIDA KARŞILADILAR

Beklenen görüşme bugün TBMM'de gerçekleşti. Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde HDP Eş Genel Başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile bir görüşme gerçekleştiriyor. CHP lideri, başkanlar tarafından kapıda karşılandı. Tokalaşarak poz veren liderler daha sonra toplantı odasına geçti.

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEKLER

Ziyaret öncesi HDP'den yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, bugün saat 12:00'de Eş Genel Başkanlarımız Pervin Buldan ve Mithat Sancar'ı TBMM'deki makamında ziyaret edecektir. Ziyaretin ardından Kılıçdaroğlu ve Eş Genel Başkanlarımız grup yönetim toplantı salonumuzda bir basın toplantısı düzenleyecektir." denildi.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN