TOKİ, Siirt'te yeni konut projeleriyle dar gelirli ailelere ev sahibi olma fırsatı sunuyor!

TOKİ yeni müjdesini duyurdu. Başlattığı kampanyasında dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak için çalışmalara başladığını ilanları ile tüm il halkına duyurdu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

TOKİ tarafından birçok kampanya ile dar gelirli ailelere ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Yaptığı uygun fiyatlı TOKİ evleri ile birçok kişiye fırsat kampanyalarını sunmaya devam eden Toki iki il için başlattığı konut kampanyası kapsamında inşaatlarını duyurdu. TOKİ tüm dar gelirli ailelerin bu pahalılıkta ve konut krizi içerisinde ev sahibi olmak için umudu olmaya deva ediyor. Son olarak iki ilde daha uygun fiyatlı konut projelerini duyuran TOKİ o illerde yaşayanları oldukça sevindirdi. İşte Toki’nin iki ilde başlattığı yeni proje detayları…

TOKİ’den iki il için yeni müjde!

TOKİ Türkiye’nin her yerinde yaptığı uygun fiyatlı ve geniş ödeme planları ile özellikle dar gelirli aileleri sonrasında ise herkesi ev sahibi yapmayı amaçlayan bir sistem. Her il için zaman zaman projelerini duyuran TOKİ şimdi ise iki il için yeni projesini müjdeledi. Toki yeni başlattığı konut projesini iki il için duyurdu. Toki Siirt ve Erzurum için başlattığı projesinde başvuru tarihlerini de duyurdu. Siirt ili projesi için başvurular 1 Eylül tarihinde başlayarak 15 Eylül tarihinde, Erzurum ili için 4 Eylül tarihinde başlayarak 8 Eylül tarihinde biteceği belirtildi.

Toki yaptığı uygun konutlu evlere talip olmak isteyen vatandaşların belirli şartlara haiz olmaları gerektiğini de belirtti. Toki’nin açıklamalarına göre başvuru yapmak isteyenlerin;

Başvuru yapan kişinin kendinin, eşinin ya da çocuklarının üstünde Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde tapuya kayıtlı bağımsız evi olmaması, kendisinin, eşinin ya da çocuklarının daha önce TOKİ aracılığıyla ev sahibi olmaması ve başvuru yapılan ilde en az bir senedir ikamet ediyor olması gerektiği belirtildi. Bununla beraber 18 yaşını tamamlamış olması, hane içinde yaşayan kişilerden yalnızca bir kişinin başvuru yapması, aylık hane gelirinin en fazla 34 bin TL olması şartları belirtiliyor.

Toki projelerinde evlerin fiyatları!

Toki’nin Siirt ve Erzurum için başlattığı yeni konut proje detaylarında ücretler oldukça dikkat çekiyor. Konut fiyatlarında en düşük konut fiyatı 972.962.82 TL, en yüksek ise 1.115.349.42 TL olacağını bildiren Toki ilgililerine fiyatlarını duyurdu. Konutların peşinat bedelleri yüzde 25 olarak hesaplanarak en düşük 243.240.71 TL, en yüksek 278.837.36 TL olacak. Aylık taksit tutarları en düşük 4.054.01 TL, en yüksek 4.647.29 TL olarak açıklandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN