Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın Türkiye'nin En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Seçildi

Göreve geldiği günden beri ilçenin gelişimi için büyük çaba sarf eden Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Kent&Başkan Dergisi tarafından tüm Türkiye'yi kapsayan ve tüm belediyelerin aday olduğu Belediye Başkanları arasında en başarılı ilçe belediye Başkanı seçildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Kent&Başkan Dergisi tarafından düzenlenen Kent Başkan Ödül Töreni'nde İlçe Belediyeler Arasında Tillo Belediyesi En Başarılı İlçe Belediyesi Ödülü'nü aldı.
Kayseri Milletvekili Murat Cahit Cıngı, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) Yönetim Kurulu Üyeleri ve Türkiye’nin dört bir yanından belediye başkanları, protokol, basın mensupları ve çok sayıda davetlinin katıldığı Kent & Başkan Ödülleri 2023 dopdolu programıyla büyük yankı uyandırdı.
Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Kent & Başkan Dergisi’nin Kent ve Başkan Ödülü’ne layık görüldü.
Başkan Aydın, derginin ülkedeki tüm belediye başkanlarını aday göstererek  www.kentvebaskanodulleri.com sitesi üzerinde 45 gün önce başlattığı oylama sonucu, halkın hizmet sürecini ve yaptıkları çalışmaları başarılı bulduğu belediye başkanı olarak Kent ve Yaşam Ödülü’ne layık görüldü.
Tüm Türkiye’yi kapsayan online anket sonuçlarına göre ödül almaya hak kazanan il ve ilçe başkanlarına ödülleri Kayseri’de düzenlenen törenle verildi.
Belediye başkanlarının ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın’da katıldı.
İDHAN AYDIN'DAN TEŞEKKÜR
Hizmet sürecini ve yaptığı çalışmaları başarılı bularak kendisine oy veren tüm vatandaşlara teşekkür eden Başkan Aydın, “Halkımızın bize layık gördüğü tek bir oy bile çok kıymetli. Çalışmalarımızın takdir edilmesinden büyük bir mutluluk duyuyor ve bu oylara layık olmak için çabalıyor, çok çalışıyoruz. Oylamaya katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Yetkin gözcü | 07 Kasım 2023 15:45

    Tillo nun tum mera. sini satan bos bos duvar yapan basarili bir baskan

  • zerrin | 06 Kasım 2023 00:12

    paris belediye başkanı çok beceriksiz, tillo belediye başkanı nı oraya gönderelim, yazık paris halkına, kurtaralım, hangi alemde ve nasıl yaşıyorsunuz, bu kez gerçekten merak ettim

BUNLARA DA BAKIN