Tapu ve Kadastro Siirt'te Devlet Memuru Alacak! İşte Ayrıntılar...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, kamu kurumu tarafından bünyesinde istihdam edilmek üzere kamuya 84 ilde 425 devlet memuru alımı yapılacağı duyurusu yapıldı. İşe alınacak devlet memurları sözleşme kapsamın da işe alınacaktır Son başvuru tarihi 11.12.2022

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan başvuru kılavuzuna göre 352 sözleşmeli tekniker, 73 kadastro müdürlüğün de sözleşmeli tekniker alımı ve 1 kadastro müdürlüğü bünyesin de istihdam edilmek üzere sözleşmeli büro personeli alımı yapılacaktır. Yüksek maaşla istihdam sağlanacaktır.

Tapu Kadastro Devlet Memuru Alımı Yapılacak İller Açıklandı! Siirt'te 3 Personel Alınacak

Alımların gerçekleşeceği iller: “3 Afyonkarahisar, 5 Ağrı, 2 Aksaray, 4 Antalya, 2 Ardahan, 1 Artvin, 4 Aydın, 8 Balıkesir, 2 Batman, 2 Bayburt, 2 Bingöl, 1 Bolu, 1 Burdur, 10 Bursa, 6 Çanakkale, 2 Çankırı, 1 Çorum, 7 Denizli, 1 Düzce, 7 Edirne, 4 Erzurum, 5 Gaziantep, 2 Giresun, 2 Gümüşhane, 1 Hakkari, 1 Hatay, 1 Iğdır, 24 İstanbul, 8 İzmir, 1 Karabük, 3 Kars, 9 Kastamonu, 2 Kayseri, 5 Kırklareli, 1 Kilis, 1 Kocaeli, 6 Konya, 2 Kütahya, 7 Manisa, 2 Muğla, 1 Nevşehir, 1 Niğde, 1 Rize, 7 Sakarya, 3 Siirt, 1 Sinop, 2 Sivas, 3 Şanlıurfa, 8 Tekirdağ, 1 Tunceli, 1 Van, 1 Uşak, 2 Yalova ve 4 Yozgat.” illerin de kamu kurumu tarafından devlet memuru istihdamı yapılacaktır.

Kamu Kurumu Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Tapu Kadastro tarafından yayınlanan 425 memur alımı ilanına göre başvurular; başvuru yapmak isteyen sözleşmeli devlet memuru ilanına göre 1 Aralık 2022 tarihin de başvurular başlamıştır. Sözleşmeli personel alımı adayları başvurularını 11 Aralık 2022 tarihine kadar tamamlamış olması gerekmektedir. Aksi taktir de geç yapılan başvurular kamu kurumu tarafından geçersiz sayılacaktır.
Tapu Kadastro Müdürlüğü, başvuruları e-devlet üzerinden Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı - Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı üzerinden online olarak yapılacaktır. Başvurular kamu kurumu tarafından sadece online olarak alınacaktır.

KPSS Sınav Duyurusu

Tapu Kadastro Müdürlüğü bünyesin de yayınlanan devlet personeli alımı ilanına başvuru da bulunmak isteyen adaylar başvurularını yaparken KPSS puan şartı istenmektedir. Söz konusu ilana göre adaylar başvuruları için; 2022 KPSS P93 puan türün de en az 70 puan almış olunması gerekmektedir.

Başvuru kılavuzu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN