Squid Game yıldızına taciz soruşturması

Squid Game'in 001'i Oh Yeong-su taciz suçlamasıyla karşı karşıya. Hakkında soruşturma açılan 78 yaşındaki oyuncu ise bir yıldır gündemde olan iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Netflix yapımı Squid Game dizisinde canlandırdığı 001 yani Oh Yeong-su karakteriyle dünya çapında üne kavuşan Oh Se-kang hakkında taciz suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Aslında iddialar yeni değil. Geçen aralık ayında bir kadın, polise başvurarak 2017'nin ortalarında ünlü oyuncunun kendisini taciz ettiğini iddia etmişti.

Güney Kore'nin ilk Altın Küre ödülünü kazanan oyuncusu ise mağdur olduğunu söyleyen kadın ile gölün etrafından dolaşırken el ele tutuştuğunu ancak bunun dışında bir şey yaşanmadığını açıklamıştı. Bunun üzerine savcılık nisan ayında dosyayı kapattı.

Oh Se-kang'ın özrüne rağmen mağdur olduğunu söyleyen kadın, vücuduna uygunsuz bir şekilde dokunduğu iddialarını tekrarlayarak bu işin peşini bırakmayacağını ilan etmişti. Söz konusu kadının avukatlarının başvurusu üzerine Suwon savcılığı perşembe günü soruşturma başlattı.

Kariyerine 1963 yılında başlayan ve 200'den fazla projede yer alan Oh Se-kang daha önce yaptığı açıklamalarda Squid Game sayesinde hayatının değiştiğini söylemişti. Yaklaşık 60 yıldır oyunculuk yapmasına rağmen popülerliğinin son dönemde zirveye ulaştığını belirten Oh Se-kang, "İşler epey değişti. Bir kafeye ya da kamuya açık bir yere gittiğimde artık başkaları beni fark ediyor. Bu nedenle nasıl göründüğüm daha büyük önem taşıyor. Ünlü olmak çok zor" demişti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN