Sosyal Medyada Yasin Aktay ile Ümit Özdağ Arasında Sert Tartışma Büyük Yankı Uyandırdı! 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay arasında sosyal medyada yaşanan Arap Milliyetçiliği tartışması büyük yankı uyandırdı. 

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay arasında sosyal medyada yaşanan Arap Milliyetçiliği tartışması büyük yankı uyandırdı.

Prof. Dr. Aktay'ın köşe yazısı hakkında açıklama yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Türk ırkı yoktur diyen Arap milliyetçisi Yasin Aktay Türkiye’nin Araplaşması projesinin öncülerindendir. Göç İdaresine Araplara vatandaşlık için referans olanlardandır." Dedi.

"Şunu Kalın Kafana Sok"

Özdağ'ın açıklamasına sert yanıt veren Prof. Dr. Aktay, "Şu kalın kafana sok: Yasin Aktay Arap Milliyetçiliğini İslam’a ihanet olarak görür. O Arap ırkçılığını da her tür ırkçılık gibi caliliye olarak görür. Yasin Aktay’dan zorla Türk düşmanı çıkarmaya çalışmanız bizzat sizin Katıksız Türk düşmanı ve ırkçı-cahil olduğunuzu gösterir." dedi.

Ümit Özdağ da Aktay'a yanıt olarak, "Yasin Aktay benim kafam Türk Milletine hizmet eder. Senin kafan ise Türk Milletine düşmandır. Sen Arap ırkçısı bir adamsın. Arap ırkçılığını dinimizin arkasına sallanarak yapıyorsun." ifadesinde bulundu.

Özdağ'a bir  kez daha cevap veren Prof. Dr. Aktay, "Senin kafan bu millete sadece zarar verir. Türklüğe de bu millete de senden zararlısı az bulunur. Türk milletine verdiğin zerre fayda yok, senden ne lider ne kahraman olur, gücün sadece savunmasız, sığınmacı zavallılara, çoluk çocuğa yeter. Bu iftiralarının da hesabını vereceksin" dedi.

Özdağ ve Aktay arasında yaşanan tartışma sosyal medyada büyük yankıya neden oldu.

Sosyal Medyada Yasin Aktay ile Ümit Özdağ Arasında Sert Tartışma Büyük Yankı Uyandırdı! Sosyal Medyada Yasin Aktay ile Ümit Özdağ Arasında Sert Tartışma Büyük Yankı Uyandırdı! Sosyal Medyada Yasin Aktay ile Ümit Özdağ Arasında Sert Tartışma Büyük Yankı Uyandırdı! 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN