Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler polis baskınıyla gözaltına alındılar

Sosyal medya fenomenleri Nihal Candan ve Bahar Candan gözaltına alındı. Şüphelilerin suç gelirlerinin aklanması kapsamında yakalandığı öğrenildi. Şüpheliler Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Son dakika haberi: Nihal Candan, Bahar Candan ve Hacı İsrafil S., dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alındı. Candan kardeşlerin çok sayıda kişiyi dolandıran bir suç örgütünün gizli kasası oldukları iddia ediliyordu. Candan kardeşler hakkında, kara para akladıkları iddiasıyla suç duyurusunda bulunulmuştu.


Son dakika haberine göre sosyal medya fenomenleri Nihal Candan ve Bahar Candan gözaltına alındı. Hacı İsrafil S. isimli bir kişinin daha gözaltında olduğu, şüphelilerin dolandırıcılık ve kara para aklama iddiasıyla suçlandıkları öğrenildi. Şüpheliler Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

KARA PARA AKLAMA İDDİASI

Lüks yaşantılarını sürekli sosyal medyadan takipçileriyle paylaşan Bahar ve Nihal Candan kardeşler hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına kara para akladıkları iddiasıyla suç duyurusunda bulunulmuştu.

'GİZLİ KASA' İDDİASI

Candan kardeşlerin sazan sarmalı yöntemiyle çok sayıda kişiyi dolandıran bir suç örgütünün mensubu olduğu ve örgütün gizli kasası oldukları yönünde iddialar bulunuyordu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN