SON DAKİKA: Togg'un Fiyatı Açıklandı!

Uzun zamandır merakla beklenen yerli otomobil bugün satışa çıktı. İşte Togg fiyatı, menzili, donanım paketleri ve teknik özellikleri...

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Uzun zamandır beklenen yerli otomobil için nihayet beklenen an geldi. Bugün, Togg C-SUV modelinin fiyatı açıklandı ve araç satışa çıktı. İşte satışa çıkan Togg modelinin adı, menzili, fiyatı, donanım paketleri, hızlı şarj- batarya, renk ve teknik özellikleri…

Togg fiyatı belli oldu: Yerli otomobil hakkında tüm bilinmeyenler!

Türkiye’nin yerli ve milli ilk elektrikli otomobili için yaklaşık 3 yıl önce Anadolu GrubuBMCTurkcellZorlu Holding ve TOBB ortaklığında Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu kuruldu. Neticesinde 2019 yılının sonunda ilk Togg modeli olan C-SUV tanıtıldı.

Aradan geçen sürenin ardından geçtiğimiz yılın ekim ayında Gemlik tesisinde düzenlenen etkinlikte Togg C-SUV için seri üretim süreci başlatıldı. Bugün de merakla beklenen Togg fiyatı açıklandı ve otomobil satışa sunuldu. Siz de haberimizin devamında “Togg C-SUV fiyat listesi“, “Togg nasıl satın alınır“, “Togg teslim tarihi ne zaman” ve Togg özellikleri nedir gibi soruların detaylı yanıtlarını bulabilirsiniz.

Togg fiyat listesi

Togg T10X fiyatları şu şekilde:

  • V1 RWD Standart Menzil: 953 bin TL
  • V2 RWD Standart Menzil: 1 milyon 55 bin TL
  • V2 RWD Uzun Menzil: 1 milyon 215 bin TL

Togg nasıl alınır?

Togg otomobilleri (C-SUV modelleri) şirketin dijital ve fiziksel mağazaları aracılığıyla aracı bir kurum veya şirket olmadan satın alınıyor. Nitekim Togg fiyatı bugün açıklandı ve sipariş süreci başladı. İlerleyen süreçte ise ilki Zorlu Center‘da olmak üzere 7 bölgede 20 konumda temas noktaları açılacak.

Togg C-SUV özellikleri

Togg, C segmentte yer alacak 2 farklı SUV üretmeyi planlıyor. Her iki araç da aynı altyapıya sahip. Kendi içlerinde ise 160 kW (bugün satışa çıkan tek motor-arkadan itiş) ve 320 kW (2024’te gelecek çift motor- dört çeker) şeklinde ikiye ayrılıyor. Ayrıca her iki seçenekte de uzun menzil paketinin olacağını belirtelim.

Buna ek olarak, otomobilin içerisinde sürücü takip sistemi sayesinde anlık olarak şoförün nabzı ve hayati verileri izlenebiliyor. Ayrıca aracın dış kısmında bulunan sensörler ve kameralar da hem otonom sürüş hem de sürücü asistanı olarak görev yapıyor.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN