Son Dakika! Memleket Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Seçimden Çekildiğini Açıkladı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce 'Adaylıktan çekiliyorum. Türkiye'ye üçüncü seçenek önerdim. Bir kanal açmaya çalıştım. Bu kanalı başaramadık. Bahaneleri kalmasın' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Son dakika gelişmesi... Türkiye tarihinin kader seçimlerine üç gün kala Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Partideki toplantı sonrasında genel merkez binası önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan İnce, "Bunu memleketim için yapıyorum. Bir kanal açmaya çalıştım. Bahaneleri kalmasın. Yoksa seçim sabahı bütün suçu bize atacaklar. Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum" dedi.

Muharrem İnce'nin açıklamalarından satırbaşları şöyle:

- Değerli arkadaşlar, öncelikle rahatsızlığım nedeniyle telefon açan, arayan soran, mesaj atan, iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum.

- Değerli arkadaşlar, siyasi yolculuğuma 15 yaşımda başladım. Zifti eriterek duvarlara Kara Oğlan Ecevit yazdım. Afiş astım, duvarlara yazı yazdım. İlçe, il yönetimlerinde bulundum. Beş dönem milletvekilliği yaptım, cumhurbaşkanı adayı oldum, parti kurdum.

"45 günde gördüklerimi, son 45 günde görmedim"

- Tam 40 yılı üzerinde bir süredir siyasette mücadele ediyorum. Hiç kul hakkı yememeye özen gösterdim. Yanlışa yanlış, doğruya doğru dedim. Doğru varsa kim yaparsa yapsın iktidar, muhalefet demeden sahip çıktım.

- Bu 40 yılın içerisinde haksızlık yaptığım insanlar olmuş olabilir, bana da haksızlıklar yapılmış olabilir. Ama bu son 45 günde gördüklerimi, son 45 senede görmedim. Sahte dekontlar, sahte jeepler, olmayan bacanaklar, olmayan görüntüler, olmayan fotoğraflar.

"Bunu FETÖ'cüler yapıyor"

- İsrailli bir porno sitesinden alıyor görüntüyü, benim kellemi kesip oraya koyuyor ve bunu FETÖ'cüler yapıyor. Ne yazık ki Türkiye'de muhalif olacağım diye bunu paylaşanlar var.

- Emniyet bulmuyor, savcı görevini yapmıyor. Gazeteci 'Muharrem İnce'ye iftira atılıyor' yazmıyor. Yazanlar da FETÖ'cülere ortak gibi yazıyorlar. 'Özel hayatın gizliliği' diyorlar. 'Özel hayatın gizliliği' yazılması için benim böyle görüntülerimin olması lazım. Geçmişte yaşandı böyle şeyler. Geçmişte yaşananlarda o görüntüler vardı ama gizlice çekilmişti. Benim böyle bir görüntüm, ses kaydım yok ki. Bu özel hayat falan değil bu iftira.

"Memleket Partisi o Meclis'te olmalı"

- Memleket Partisi Türkiye'nin geleceği için önemlidir. Mutlaka o Meclis'te olmalıdır... Neden söyleyeyim; Atatürkçülerin o mecliste olması lazım. Türkiye'nin sigortası Memleket Partisi'dir. Mutlaka o Meclis'te olmalıdır. Kim saldırırsa saldırsın. Memleket Partisi'ne her evden bir oy istiyorum.

Adaylıktan çekildi

- Adaylıktan çekiliyorum.

- Bunu memleketim için yapıyorum. Bir kanal açmaya çalıştım. Bahaneleri kalmasın. Yoksa seçim sabahı bütün suçu bize atacaklar. Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum."

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN