Somer Sivrioğlu hakim karşısına çıktı! 22,5 hapis isteniyor

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu, hakim karşısına çıktı. Sivrioğlu, yaptığı savunmada 1 kişinin ölümüne neden olan olayla ilgili, 'Tehlikeli olduğunu bilseydim ben zaten kiralamazdım' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

MasterChef'in ünlü şeflerinden Somer Sivrioğlu'nun Etiler'deki lüks restoranının istinat duvarı çökmesi sonucu duvarın altında kalan Ürdün'lü eski diplomat hayatını kaybetmiş bir kişi ise ağır yaralanmıştı. Feci olayın ardından 22,5 yıla kadar hapsi istenen Somer Sivrioğlu hakim karşısına çıktı. Ülkesinde restoran açma niyetiyle dükkan kiraladığını söyleyen Sivrioğlu, "Açıkça konuşmak gerekirse istinat duvarının restorana ait olduğunu düşünmemiştik" diyerek üzerine atılı suçlamaları reddetti.

Geçtiğimiz yıl 20 Mayıs'ta MasterChef'in ünlü şeflerinden Somer Sivrioğlu'nun devraldığı Etiler'deki lüks restoranın istinat duvarı çökmüştü. Bu sırada yoldan geçen Ürdünlü eski diplomat Ahmet Muhammed Salem Lubbad duvarın altında kalarak hayatını kaybetti. Baha Eddin Ali Hafez Shanableh ise yaralandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin iddianameyi tamamladı.

22,5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

İddianamade, Somer Sivrioğlu, Sakine Öçal, Gülay Kula, Sevinç Kula, Mehmet Levent Kula, Kazım Evirgen ve Kadri Berk Cemal şiüpheli olarak yer aldı.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN