Sivasspor-Fenerbahçe maçında herkesi şaşırtan faul detayı!

Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı golsüz berabere sonuçlandı. Mücadelede ilk faul düdüğü 15. dakikada çalınırken, Türk futbolunda eleştirilen 'oyunun sık durması sorunu' hakemin maça daha esnek bir yaklaşım sergilemesiyle bir ölçüde giderildi. Futbolseverler, bu durum karşısında olumlu görüşlerini dile getirdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Sivasspor ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren Türkiye Kupası yarı final ilk maçı golsüz sona erdi. Mücadelede ilginç bir istatistik dikkat çekti.

İLK FAUL DÜDÜĞÜ 15. DAKİKADA ÇALDI

Türk futbolunda sürekli eleştirilen konuların başında oyunun fazla durması geliyor. Ancak Sivasspor-Fenerbahçe maçında ortaya çıkan ilginç istatistik futbolseverleri şaşırttı. Mücadelede ilk faul 15. dakikada oldu. Hakem Atilla Karaoğlan ilk faul düdüğünü 15. dakikada Arao'nun Charisis'e yaptığı hareketin ardından çaldı.

 Reklamlara Tıklayarak Bize Destek Olabilirsiniz! Artı Siirt :) 

TURU GEÇEN FİNALDE

Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor ile deplasmanda golsüz berabere kalan Fenerbahçe, rövanşta Yiğidolar'ı Kadıköy'de ağırlayacak. Mücadelede turu geçen taraf adını finale yazdıracak.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN