Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, Siirt'te Seçim Lokalini Ziyaret Etti

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik ve AK Parti İl Başkanı. Ekrem Av. Olğaç ile birlikte Güres Caddesindeki seçim lokalini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Seçime 14 gün kala Siirt'te seçim sahnesi de her geçen gün hareketlenmeye başladı. AK Parti Siirt il yönetimi de bu seçime yoğun şekilde hazırlanan partilerden biri.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik ve AK Parti İl Başkanı. Ekrem Av. Olğaç, Siirt'te seçim çalışmalarının yürütüldüğü seçim bürolarını ziyaret etti.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimin önemine değinen Osman Ören, "14 Mayıs seçimleriyle beraber Türkiye`mizin yeni yüzyılını inşa edeceğimiz bir sürece gireceğiz hep birlikte. Türkiye`miz adına yeni projeler, yeni yatırımlarla inşallah ülkemiz bir çağı yeniden başlayacak, şahlanış dönemini hep birlikte gönül birliği içerisinde yaşayacağız. Dünden bugüne ülkemizin çeyrek asrına damgasını vuran siyasi partinin mensuplarıyız, dünyanın en güçlü siyasi hareketinin birer mensubuyuz. Her bir dönem yeni bir iddia demek, her bir dönem yeni bir heyecan demek". dedi.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimin sadece bir Cumhurbaşkanını seçmek olmadığını belirten Osman Ören , "Yıllardır yapılan hizmetler daha mı ileri gitsin yoksa geriye mi gitsin?" şeklindeki bir seçim olacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın tekrar seçilmesi ve Meclis'te çoğunluğu sağlamanın sadece kendilerinin değil Türkiye’ye güvenen birçok ülkenin de istediğini belirten Osman Ören ilimizden aday gösterilen adaylara destek verilmesini isteyerek, yeni yüzyılda herkesin inancını daha rahat bir şekilde yaşayacağını ifade etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN