Siirtliler Dikkat! Meteorolojiden Kuvvetli Rüzgar Uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre 21 Eylül günü Siirt ve çevre illerinde güneyden esecek olan kuvvetli rüzgar etkili olacak.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 21 Eylül günü için Siirt ve çevre illerini de kapsayan kuvvetli rüzgar uyarısı yayonladı. Güneyden esecek olan kuvvetli rüzgarın yer yer 70 km hıza ulaşabileceğini bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; 21.09.2022 Çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren rüzgarın; Doğu Anadolu'nun güneydoğusu (Van, Hakkari, Şırnak, Bingöl, Bitlis, Muş çevreleri ve Erzurum'un güney kesimleri) ile Siirt çevrelerinde güney yönlerden kuvvetli (50- 70 km/sa) ve yer yer kısa süreli fırtına (70-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Siirtliler Dikkat! Meteorolojiden Kuvvetli Rüzgar Uyarısı!

Dışarı Çıkacaklar Dikkatli Olmalı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda kuvvetli rüzgarın, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara yol açabileceğini ve dışarı çıkacakların bu uyarıları göz önünde bulundurması gerektiği hakkında uyardı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN