Siirtli Vatandaşlara Doğal Gaz Yetkililerinden Önemli Uyarı! Hayati Önem Arz Etmiyorsa Kombileri 19.00'a Kadar Kapatın

Doğal gaz yetkilileri deprem bölgelerinde Botaş hattının tamir işleminin sürdüğünü belirterek, Siirtli vatandaşlara hayati önem arz eden konular dışında bu akşam 19.00'a kadar kombi, kaza ve yakıcı cihazların kapalı konumda tutulmasını talep etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Doğal gaz yetkilileri deprem bölgelerinde Botaş hattının zarar gördüğünü ve tamir işleminin sürdüğünü belirterek, Siirtli vatandaşlara hayati önem arz eden konular dışında bu akşam 19.00'a kadar kombi, kaza ve yakıcı cihazların kapalı konumda tutulmasını talep etti.

Siirt'te doğal gaz abonelerine atılan mesajda, "BOTAŞ hattının tamir işlemi bitirilene kadar afet bölgelerindeki depremzedelerin hızla doğal gazla buluşturulabilmesi ve Siirt'te gaz akışının kesilmemesi için bugün 19:00'a kadar kombi, kazan ve yakıcı cihazlarınızı hayati önem arz eden haller dışında kapalı konumda tutunuz." ifadelerine yer verildi.

Artı Siirt'in doğal gaz yetkililerinden aldığı bilgiye göre, konunun çok ciddi olduğu, şayet abonelerin ısı cihazlarını kapatmamaları halinde Siirt'e en az 1 hafta doğal gaz akışının sağlanamaması riskinin bulunduğu öğrenildi.

Doğal Gaz Yetkililerinden Bir Uyarı Daha

Deprem nedeniyle zarar gören Botaş borularından sağlıklı şekilde gaz akışı sağlanması için vatandaşların 21.30'a kadar kombilerini ve ısı cihazlarını kapalı tutması gerektiği belirtildi. 21.30'dan sonra herhangi bir sorunun kalmayacağı ön görülüyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN