Siirtli Sporculardan Büyük Başarı!

2022-2023 yılları arasında ulusal düzeyde Siirtli sporcuların başarısı göz dolduruyor. Kadim şehrimiz Siirt, her geçen gün adını sporcularımızın başarıları ile duyuruyor, sporcuların aldıkları madalyalar ailelerine de umut oluyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

2022-2023 yılları arasında ulusal düzeyde Siirtli sporcuların başarısı göz dolduruyor. Kadim şehrimiz Siirt, her geçen gün adını sporcularımızın başarıları ile duyuruyor, sporcuların aldıkları madalyalar ailelerine de umut oluyor. Geçtiğimiz Temmuz ayında ulusal düzeyde başarılı olan sporcularımız Siirt Belediyesi Spor İşleri Müdür V. Aydın ÖZEV ve Antrenörleri ile beraber Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati KISACIK’ı ziyaret ettiler.

İl Müdürü KISACIK,17-18 Temmuz 2023 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Büyükler Görme Engelliler Şampiyonasında 1. Olan Abdurrahim ÖZALP, Antalya ilinin Kemer ilçesinde düzenlenen Türkiye Bocce Petank Şampiyonası Genç Erkekler takım halinde Türkiye 2. Olan Yusuf BATUR, Zekeriya TUNCAR, Ferhat BENEK, Melih ÇILGIN, 15 Temmuz 2023 tarihinde Ağrı Doğubayazıt’ta düzenlenen  U 20 Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonasında Türkiye 3.sü olan Edanur OYSAL, 18-19 Temmuz 2023 tarihleri arasında İzmir de düzenlenen Naili MORAN Türkiye Atletizm Şampiyonasında Türkiye 2. Si olan Doğan KARA, aynı Şampiyonada Türkiye 3.sü olan Muhammed YILMAZ, 15-23 Temmuz tarihleri arasında  Kars’ta düzenlenen Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 48 kiloda Türkiye 3.sü olan Muhammed Ali ÖZGÜR, 17-18 Temmuz tarihleri arasında Ankara da düzenlenen u11-u13 Kadınlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3.sü Olan Damla BEYAN ile tek tek ilgilenerek başarılı sporcularımızı ödüllendirdi.

Ziyarette Spor Hizmetleri Müdürü M. Tufan OLĞAÇ, Spor Şube Müdürü Levent OBUZ, Personel ve Tahakkuk Şube Müdürü Ramazan ŞAHİN de hazır bulundu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN