Siirtli Sporcu Şirin Aşkara U15 Kadınlar Güreş Avrupa 3'üncüsü Oldu

Siirtli sporcu Şirin Aşkar'dan büyük başarı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirtli genç milli sporcumuz Şirin Aşkara, Yunanistan’ın Loutraki kentinde düzenlenen U15 kadınlar güreş Avrupa şampiyonasında 33 kg’da Avrupa 3’üncüsü oldu.

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık büyük başarıya imza atan sporcumuz şirin Aşkara’yı ve antrenörü Pınar Ünal’ı makamında ağırlayarak kendisini ve antrenörünü tebrik ederek altın ve hediyelerle ödüllendirdi.

İl müdürü kısacık, sporcumuz Şirin Aşkara'nın büyük bir başarıya imza atarak Avrupa üçüncüsü olması, Siirt gençliğinin güreş alanındaki potansiyelini bir kez daha ortaya koymuştur. 

Sporcumuzun bu başarısı, Siirt’in genç ve yetenekli sporcularının uluslararası arenada da başarılı olabileceğini göstermiştir. Sporcumuzu bu önemli başarısından dolayı kutlar ve gelecek yıllarda daha büyük başarılar elde etmesi için desteklerimizi sürdüreceğimizi belirtmek isterim.” Dedi. 

Ziyarette spor şube müdürü Levent Öbüz, personel ve tahakkuk şube müdürü Ramazan Şahin, sporcu eğitim merkezi müdürü Aziz Savuk, beden eğitim öğretmeni Abdullah Dildirim hazır bulundu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN