Siirtli Sahte Hoca Gözaltına Alındı

Esenler'de dolandırıcılık suçundan hapis cezasına çarptırılan ve Siirtli olduğu belirtilen Burhan D., akrabası Bahar E.'yi taciz ettiği iddiasıyla linç edilmek istendi. Sahte hoca yoğun güvenlik önlemleri altında gözaltına alındı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

 

ESENLER'de sosyal medyada bir kadının vücuduna Arapça yazılar yazmasıyla gündeme gelen Burhan D., 'Dini inanç ve duyguları istismar ederek dolandırıcılık' suçundan 1 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmış ve hükmün açıklanması geri bırakılmıştı. Cinci hoca, bu kez aynı apartmanda oturan akrabası 22 yaşındaki Bahar E.'yi taciz ettiği iddiasıyla linç edilmek istendi. Sahte hoca yoğun güvenlik önlemleri altında gözaltına alındı.

Esenler'de kendisini hoca olarak tanıtan, eşleri ile arası kötü olan kadınları evliliklerini kurtarma vaadiyle dolandıran Burhan D., Dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık" suçundan 1 yıl 5 ay 15 gün hapis ve 820 TL adli para cezasına çarptırılmıştı.

Ancak mahkeme sanığın sabıkasız oluşu ve mahkemede bir daha suç işlemeyeceği kanaati oluştuğundan hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar vermişti.

Cinci hoca, bu kez aynı apartmanda oturan akrabası Bahar E.'yi taciz ettiği iddia edildi.

İddiaya göre Burhan D. evine çıkmak isteyen Bahar E. ile apartmanda karşılaştı. Merdiven boşluğunda fiziksel tacizde bulunan Burhan D., Bahar E.'yi tadilatta olan boş daireye çekmeye çalıştı.

Elindeki çakıyla sahte hocayı yaralayarak kurtulan Bahar E. polis ve akrabalarına haber verdi.

Toplanan kalabalık sahte hocayı linç etmek istedi, taş atarak evinin camlarını kırdı. Sahte hoca, olay yerine gelen polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri almasıyla gözaltına alınabildi.

 

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN