Siirtli Kadınlar Hem Meslek Öğrenir Hem Aile Geçimine Katkı Sağlıyor!

Siirt Belediyesi tarafından ücretsiz olarak açılan mesleki-teknik, kişisel gelişim ve hobi kursları devam ediyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı Kadın Yaşam Merkezi, Orhan Doğan Parkı Kültür ve kreş Merkezi ve Özbel Kültür Evi kurs merkezlerinde toplam 37 öğretici ve 1067 Kursiyere hizmet veriliyor.

Kentte kadınların hem meslek öğrenmeleri hem de aile bütçelerine katkıda bulunabilmelerini sağlamak için açılan kurslara yoğun bir katılım var. 

Belediye bünyesinde, Yüzme Kursu, Türk İşaret Dili Kursu, Yabancı Dil Kursu, Okuma- Yazma, Kur’an- Kerim Okuma Kursu, El sanatları, müzik kursları (Gitar, Piyano, Erbane), Akıl ve Zekâ oyunları, Dikiş- Nakış, Bağlama, Keman, Çini İşlemeciliği, Bilgisayar kursu ile kişisel gelişim ve eğitim kursları ücretsiz olarak veriliyor.

Ayrıca kurslardan yararlanmak isteyen ve 3-6 yaş aralığında çocuğu olan kadınlar için de kolaylık sağlamak adına kreş hizmeti sunuluyor.

Kurslara başvurmak isteyenlerin Siirt Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Orhan Doğan Parkı, Kadınlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi ile Özbel Kültür Evi’ne gelerek kayıt yaptırmaları gerekiyor.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN