Siirtli İş İnsanı Abdullah Tetik'ten Ramazan Bayramı Mesajı

Siirtli iş insanı Abdullah Tetik, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Bayramların toplumsal bağları güçlendiren, kardeşlik duygularını pekiştiren özel günler olduğuna dikkat çeken Tetik, tüm İslam âleminin bayramını kutladı.

Tetik, mesajında özellikle ihtiyaç sahiplerinin gözetilmesi gerektiğini belirterek, bayramın paylaşma ve yardımlaşma ruhunun en güzel şekilde yaşanması temennisinde bulundu.

İŞTE ABDULLAH TETİK’İN BAYRAM MESAJI:

“Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakmanın hüznüyle, Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; kırgınlıkların sona erdiği, sevgi, saygı ve hoşgörünün hâkim olduğu müstesna günlerdir.

Bu mübarek günlerin; birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, aramızdaki kardeşlik bağlarını pekiştirmesini temenni ediyorum. Özellikle bu günlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı unutmamalı, paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergilemeliyiz.

Ramazan Bayramı’nın başta Siirtli hemşehrilerimiz olmak üzere aziz milletimize ve tüm İslam âlemine sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum. Bayramımız mübarek olsun.”

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme