Siirtli gençler, Aydın'ı gezdi

'Anadoluyuz Biz' projesi kapsamında Siirt'ten Aydın'a gelen 39 genç, tarihi ve kültürel mekanları gezdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen 'Anadoluyuz Biz' projesi kapsamında Siirt'ten 39 genç, Aydın'a geldi. 4 gün Aydın'da misafir olan Siirtli gençler, kentin tarihi ve kültürel mekanlarını gördü, güzel dostluklar kurarak kardeşlik köprüsü oluşturdu.

Koçarlı Adnan Menderes Demokrasi Müzesi, Kuşadası Davutlar Milli Parkı ve Kuşadası'nı gezen gençler, tekne turuna da katıldı. Esnaflarla da bir araya gelen gençler, kuş yemliği yapımı, sokak hayvanlarını besleme, çevre temizliği gibi çeşitli gönüllülük faaliyetlerine de katıldı.

BAKAN KASAPOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, 'Anadoluyuz Biz' projesi kapsamında Siirtli gençlere Aydın'ı gezme imkanı sunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ederek, "Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezleri aracılığıyla çeşitli projeleri destekliyor, yerelde de benzer çalışmalar yürütüyoruz. Bu sayede gençlerimiz farklı illerin tarihi ve kültürel mekanlarını gezme imkanı buluyor ve gençlerimizin gelişimlerine katkı sağlamaya devam ediyoruz" açıklamasında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN