Siirtli Esnaf Ve Vatandaşların Vali Kızılkaya'dan Talebi Var! Dar Caddelere Duba Yerleştirilsin!

Siirt'in bazı işlek caddelerinde çift taraflı park sorunu esnaf ve vatandaşı bezdirdi. Vatandaşlar, dar caddelere Siirt Belediyesi önü gibi duba yerleştirilmesini ve bu sorunun ortadan kalkmasını istiyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Şehrin göbeğinde bulunan Bahçelievler Mahallesi Cumhur Poturnak Caddesi, Medine Caddesi gibi işlek caddelerde ambulans, itfaiye gibi aciliyeti bulunan ekiplerin geçişi çift taraflı park sorunu dolayısıyla imkansız hale geliyor. 

İş yerlerinin önünü de kapatan araçlar, esnafların kazançlarına olumsuz etki ediyor. 

Artı Siirt Haber Ajansı'na ulaşan esnaf ve vatandaşlar, "Siirt Belediyesi önüne yapılan duba sistemi oradaki trafik keşmekeşliğini ortadan tamamıyla kaldırdı. Şehrin önemli caddeleri özellikle iş çıkış saatlerinde tıkanıyor. Yangın çıktığında itfaiye giremiyor. Ambulanslar ise vakalara geç gitmek zorunda kalıyor. Siirt Valisi Kemal Kızılkaya'nın bu hayati mesleye el atmasını istiyoruz. Otopark sorunu da göz önünde bulundurularak işlek caddelere duba yerleştirilmesini istiyoruz. Vali Kızılkaya'nın isteğimizi geri çevirmeyeceğine inanıyoruz." ifadelerine yer verildi.

Araç Sahipleri de Çok Katlı Otopark İstiyor

Öte yandan araçlarını park edecek yer bulamayan sürücüler de geçici çözümler yerine kalıcı olarak çok katlı otoparkların yapılması gerektiğini dile getiriyor.

Siirtli Esnaf Ve Vatandaşların Vali Kızılkaya'dan Talebi Var! Dar Caddelere Duba Yerleştirilsin!

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN