Siirt Valisi Kızılkaya, Belediye Otobüsünde Yolculuk Yaparak Halkın Sorununu Dinledi

Siirt kent merkezi Yeni Mahalle Cengiz Topel Caddesi'nde otobüs durağında bekleyen Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, belediye halk otobüsüne binerek ulaşım hizmetini yerinde inceledi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Vali Kızılkaya, Siirt Belediyesi Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğünün ulaşım hizmetlerini yerinde denetlemek ve vatandaşların ulaşım hizmetleriyle ilgili sorun ve taleplerini dinlemek için çat-kapı halk otobüsüne binerek, şehir içinde yolculuk yaptı. 

Vatandaşlarla sohbet eden Vali Kızılkaya, belediyenin ulaşım hizmetlerinden memnun olup, olmadıklarını sordu.

Siirt Belediyesi Whatsapp şikâyet hattına halk otobüsleri hakkında yapılan şikâyetler üzerine çat-kapı halk otobüsüne binerek son durağa kadar yolculuk eden Vali Kızılkaya, seyahat süresince yolcuların güvenli seyahat edip etmediklerini denetledi. 

Vali Kızılkaya’yı halk otobüsünde gören vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirerek, taleplerini aktardı.

Vatandaşların huzur ve güven içinde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla denetimlerin devam edeceğini ifade eden Vali Kızılkaya, herhangi bir aksamaya meydan verilmeyeceğini dile getirdi.

Vatandaşlara hayırlı yolculuklar dileyen Vali Kızılkaya, tüm sürücülerin, vatandaşlara karşı daha duyarlı olmalarını ve tüm vatandaşların da trafik kurallarına uymasını istedi.

Siirt Valisi Kızılkaya, Belediye Otobüsünde Yolculuk Yaparak Halkın Sorununu DinlediSiirt Valisi Kızılkaya, Belediye Otobüsünde Yolculuk Yaparak Halkın Sorununu Dinledi

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 4

  • İLİM_FEN | 11 Eylül 2023 11:16

    şimdiden helal olsun sayın Valimize vallahi.. torpillere yalakacılara menfeatçılara da valimiz işallah onlara da had bildirecek işallah

  • Bozmazlar inşallah | 09 Eylül 2023 20:28

    Siirt'te ilk günlerinde heyecanlı olabilir ama önemli olan bu heyecanı devam ettirmek. Allah yardımcınız olsun işiniz kolay değil.

  • Ömer ekinci | 09 Eylül 2023 12:24

    Bir vatandaş olarak defalarca benim gördüklerim şöförlerin yolcuların kartınta paraolmadığı için yolcuyu bindirmedikleri ve hareketlerinin yannış olduğunu bilgilerinize sorunun insanı ve vatandaşlık hakının şöförlerin insiyatifine bırakılmasını arzederim

  • Yetkin gözcü | 08 Eylül 2023 19:52

    Sayın vali hoş geldiniz sizden ricam benim yorumlarımı takip edin size siirtte neoliyir neler dönüyor söyleyecem dürüst bir sekilde o zaman geregini yaparsınız yönlendirme sanmayın lütfen vatandaşlık görevi sadece yaptığım saygilar

BUNLARA DA BAKIN