Siirt Valisi, Bir Valinin Yapması Gerekenleri Yaparak Siirt Halkının Gönlünü Kazanıyor

Siirt halkıyla iç içe olan ve kapısı vatandaşa açık olan Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt'te kısa sürede halkın sevgisini kazandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Göreve gelir gelmez belediyede halk ve protokol girişinin aynı kapıdan sağlanması talimatını veren Vali ve Belediye Başkan V. Kızılkaya, halk ile yöneticiler arasındaki engeli kaldırdı. 

Kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşa üstten bakmayarak, makamında ağırlayan Vali Kızılkaya, halkın ve şehrin sorunlarıyla yakından ilgileniyor.

Sabah ezanıyla sahaya inen Vali Kızılkaya, daha önce varlığı belli olmayan personeli de toplayarak kentte geniş çaplı temizlik kampanyası başlattı.

Siirt Halkı Ne İstiyor?

Siirt halkının üst düzey devlet görevlisinden beklentisi samimiyet ve sorunlarla yakından ilgilenmek. Siirt halkı, kentin en önemli sorunu olan işsizliğe çözüm bulunmasını istiyor. Yatırımcılarla Siirt için görüşmeye başlayan Vali Kızılkaya’dan beklentiler her geçen gün artıyor. İlimizde birlik ortamının oluşmasıyla yol ve havaalanı sorununun ortadan kalkmasını isteyen vatandaşlar, yatırımın ilimize gelmesini istiyor.

Vali Kızılkaya, aslında bir valinin yapması gerekenleri yaparak halkın sevgisini kazandı. Vali Kızılkaya’nın halk ile birlikteliğini sürdürmesini, şehrin sorunlarını kendi sorunuymuş gibi bilmeye devam etmesini, kişisel çıkarları için şehrin kaderiyle oynayan kişilere kulak asmamasını ve istihdam oluşturmak için çabalamaya devam etmesini diliyoruz.

Artı Siirt olarak, Siirt için elini taşın altına koyan herkesin yanında olduğumuzu ve desteklediğimizi bildirmek isteriz.

 

 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Yetkin gözcü | 11 Eylül 2023 20:30

    Sayın valimiz umarım şeyh Süleyman mezarligi arkasindaki ahır kenti kaldirisiniz yazlari kokudan pislikten yatamiyoruz orayi ziyaret edersiniz insallah

BUNLARA DA BAKIN