Siirt Valiliği Yol Durumu Raporu Yayınladı! İşte Siirt'te Karayollarının durumu

Siirt Valiliği, Karayolları sorumluluğundaki Siirt İl Merkezi ve ilçelerinde yolların açık olduğunu duyurdu. Valilik, muhtemel kar yağışlarına karşı karla mücadele ekiplerini hazır bir şekilde bekletiyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, şu an itibariyle Siirt İl Merkezi ve çevresindeki karayollarında herhangi bir kapanma veya ulaşım engeli bulunmamaktadır. Valilik yetkilileri, vatandaşların güvenliği için olası kar yağışlarına karşı tedbirlerin alındığını ve karla mücadele ekiplerinin anında müdahale için hazır bekletildiğini belirtti.

Halkın güvenliği ve ulaşımın sorunsuz bir şekilde devam etmesi için Valilik ekiplerinin karla mücadele konusunda titizlikle çalıştığı vurgulandı. Siirt Valiliği, halkı olası hava koşullarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı ve gelişmelerle ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğini ifade etti.

Valilikten yapılan açıklamada, 23 Aralık 2023 tarihinde saat 17.45 itibariyle Karayolları 94. Şube Şefliği (Siirt) sorumluluğundaki yolların durumu şu şekilde:

  • Siirt Merkez'de yağmurlu hava nedeniyle yol trafiğe açık.
  • Siirt-Kurtalan güzergahında yağmurlu hava şartlarında yol trafiğe açık.
  • Siirt-Eruh-Şırnak güzergahında Eruh-Şırnak arasındaki Meşindağı Geçidi (Brini Tepesi) yağmurlu, ancak yol trafiğe açık.
  • Siirt-Baykan-Bitlis güzergahında yağmurlu hava durumu, ancak yol trafiğe açık.
  • Siirt-Şirvan-Cevizlik güzergahında yağmurlu, Karker Tepesi mevkii kar yağışlı, Kesmetaş ve Oya köylerinde karla karışık yağmurlu. Yol trafiğe açık.
  • Siirt-Pervari-Özpinar-Köprüçay(Doğanca) güzergahında yağmurlu hava şartlarında yol trafiğe açık.
  • Siirt-Tillo güzergahında yağmurlu hava koşullarıyla yol trafiğe açık.

Valilik ekiplerinin kar yağışı durumunda müdahale için hazır durumda beklediği belirtildi.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN