Siirt Valiliği, Vefat Eden Depremzedeler İçin Mevlit Programı Düzenledi

Siirt'te, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem nedeniyle vefat eden vatandaşlar için mevlit okutuldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt İl Müftülüğü tarafından Ensar Çarşı Camisi'nde düzenlenen Mevlit programa; Siirtli vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Berat gecesi dolayısıyla düzenlenen mevlit programa; Siirt Vali Vekili Abdulhamit Mutlu, İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,  kurum müdürleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Siirt Müftülüğünce, Ensar Camisi'nde düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından vatandaşlar namaz kıldı, dua etti.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede Berat Gecesinin önemini anlatarak, birlik ve beraberlik mesajları veren İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için okunan hatm-i şerifin duasını yaptı.

Mevlit okunan program ilahi dinletisiyle sürdü.

Program sonrası vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Sporcu | 07 Mart 2023 11:20

    Selam admin bu mevlüt gençlik Spor il müdürlüğü bünyesinde çalışan antrenör arkadaşlar tarafından düzenlendi kendi paramizile düzenledik ama malesefki alakasız iki kurumun ismini yazdınız biz depremde ölen sporcu ve antrenör kardeşlerimiz için vermiştik yani mevlüt programı Siirt gençlik ve Spor il müdürlüğü personelinin verdiği mevlüt siz valilik ve müftülük yazdınız

BUNLARA DA BAKIN