Siirt Vali Yardımcısı Mehmet Sert, Hatay Altınözü Kaymakamlığına Atandı!

Siirt'te Vali Yardımcılığı görevini başarıyla sürdüren Vali Yardımcısı Mehmet Sert, Hatay iline bağlı Altınözü Kaymakamlığı'na atandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

12 Ağustos 2022 tarih ve  31921 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan 2022 Mülki İdare Amirleri Kararnamesi  ile Kastamonu/Daday Kaymakamlığından, Siirt Vali Yardımcılığı görevine atanan Mehmet Sert, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem dolayısıyla Hatay iline bağlı Altınözü Kaymakamlığına atandı.

Kadim Siirt ilimizde görev yapmaktan ve kadirşinas Siirt insanını tanımaktan dolayı çok mutlu olduğunu beliren Vali Yardımcısı Sert, “Vatan toprağımız üzerinde, dalgalanan bayrağımızın olduğu her yerde görev yapmak bizim için onurdur. Yürütmüş olduğum Siirt Vali Yardımcılığı görevinden ayrılırken başta devlet büyüklerimize, Valimiz Sayın Osman Hacıbektaşoğlu’na, tüm kurumlarımızın değerli çalışanlarına, Siirt’in yiğit ve güzel insanlarına sevgi ve saygılarımız sunarken, burada tanıştığım birlikte görev yaptığım herkese ilgi, sevgi ve desteklerinden dolayı en kalbi şükranlarımı sunuyorum” 

Vali Yardımcımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN