Siirt Vakfı ve Siirtli Kadın Kuaförler Küçük Kız Çocuklarına Tebessüm Oldu

Siirt Vakfı kadın kolları başkanlığının hazırladığı program çerçevesinde, Siirt'te hizmet veren kadın kuaförleri, gönüllü olarak maddi durumu iyi olmayanlar ailelerin ve yetim çocukların saç bakımını yaptı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Siirt Vakfı subesinde, siirtli kadın kuaförler, Siirt Vakfı aracılığıyla ile kentte maddi durumu olmayan ailelerine ve yetim çocukların saçlarını bayram öncesi keserek, çocukları mutlu etti.

Etkinlikle ilgili konuşan, Siirt Vakfı Siirt İl Başkanı Nevzat Amcalar, "Çocukların neşesi bayrama bir kaç gün kaldı. Bizde kadın kolları gönüllülerimiz ile birlikte Siirt Vakfı adına çocukları sevindirebileceğimiz çok güzel bir etkinlik düşündük.

Yetim çocuklarımız, maddi durumu iyi olmayan ve ihtiyaç sahibi olan kız çocuklarımızı gönüllü kuaför arkadaşlarımız ile birlikte bayrama hazırladık. 

Saçları kesildi, fön çekildi, Sevinecekleri renkli renkli ojeler sürüldü. Temiz bayramlıklar giydirildi. Gözlerinde ki ışıltı mutluluğa şahit olduk. Bizim için ufak görünen ama onlarda derin bir mutluluk bırakan güzel bir işe vesile olduk. Ve arıyeten kız çocuklarımıza ufacık hediyelerini verdik. Yardımcı olan emek veren herkese teşekkür ederiz." Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN