Siirt Üniversitesinde Kalite Süreci Değerlendirildi

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Üniversitenin Uygulama ve Araştırıma Merkez müdürleriyle bir araya geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Üniversitenin Uygulama ve Araştırıma Merkez müdürleriyle bir araya geldi. Merkezlerin Toplam Kalite Yönetimi kapsamında geçirmiş oldukları iç ve dış değerlendirme raporları ele alındı.

Merkezlerin Kalite-Yönetişim-Liderlik, Eğitim- Öğretim, Araştırma-Geliştirme ve Toplumsal Katkı başlıklarında performans değerlendirmeleri yapıldı. Ayrıca toplantıda merkezlerin yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde sunmuş oldukları hizmetlerin Yüksek Öğretimde kalite ve akreditasyon süreçleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Toplantıya Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak,Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemaletttin Erdemci.Prof. Dr. Tekin Şahin, Prof. Dr. Cahit Pesen ve Genel Sekreter Abdulkadir Işık’ta katıldı.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • kamu | 12 Mayıs 2023 01:38

    bu aralar, bu heyecan nedir ? Fırıldaklık, kurnazlık ayrı bir şey, zeka apayrı bir şey.! kasıntılık ve bilgelik yapıp insanları aptal yerine koymayın ki; aptallığı, inanları aptal yerine koyan sizin gibi kendini kurnaz zannedenlerdir asıl aptal olan, onun için bu aralar sakin olun, heyecan yapmayın , BİLİM KAZANACAK, YALAKALIK BİTECEK

BUNLARA DA BAKIN