Siirt Üniversitesi Rektörü Şındak, Türkiye Şampiyonasında Dereceye Giren Sporcularla Bir Araya Geldi!

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve üniversite yönetimi, 01-05 Nisan 2023 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi'nde gerçekleşen Türkiye Üniversiteler güreş şampiyonasında Siirt üniversitesini temsil eden sporculara başarı belgesi verdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Üniversitesinin güreş takımları, Erkekler Greko-Romen stil A klasmanında 166 puan ile Türkiye Birincisi, Kadınlar serbest stilde ise 136 puan ile Türkiye İkincisi olmuştu.

Erkek sporcular; 55 klilogramda Murat Kalkan Türkiye İkincisi, 60 klilogramda Barış Erbek Türkiye Birincisi, 63 klilogramda Hakan Kızılarslan Türkiye İkincisi, 77 klilogramda Şahan Aacar Türkiye birincisi, 130 klilogramda Atalay Aydemir Türkiye birincisi oldu.

Kadın sporcular da ise, 55 klilogramda Esra Kaya Türkiye Üçüncüsü, 57 klilogramda Berna Köseoğlu Türkiye Üçüncüsü, 62 klilogramda Reyhan Bozan Türkiye Üçüncüsü, 68 klilogramda Gülsüm Öter ise Türkiye İkincisi oldu.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. VAROL Tutal ve ekibini kutlayarak şampiyonada mücadele eden takım antrenörleri ve sporcu öğrencileri tek tek tebrik edip başarılarının devamını diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN