Siirt Üniversitesi Öğrencilerinden Köy Okulu Öğrencilerine Karne Hediyesi

Siirt Üniversitesi Yaşam ve Tarım Topluluğu tarafından Şirvan ilçesinde köy okulu öğrencilerine karne hediyesi olarak hamburger ve yaş pasta hediye edildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt’in Şirvan ilçesi Damlı köyünde bulunan Damlı İlkokulu’na yapılan ziyarette Siirt Üniversitesi Yaşam ve Tarım Topluluğu, öğrencilere karne hediyesi olarak hamburger ve yaş pasta hediye etti. 

Topluluk üyeleri ve Doç. Dr. Arzu Çığ’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlik hamburger menüsü dağıtımı ile başlayıp pasta kesimi ile sona erdi. 

Siirt Üniversitesi Yaşam ve Tarım Topluluğu üyeleri yaptığı açıklamada, “Etkinliğe desteklerini esirgemeyen başta topluluk akademik danışman hocamız Doç. Dr. Fatih Çığ’a, Doç. Dr. Arzu Çığ’a, bu etkinliğimize sponsorluk yapan Hayırseverlerimize, YAŞAT (Yaşam ve Tarım Topluluğu) Üyelerine, Topluluk Başkanımız Muhammet Altunakar’a ve Berfin Çoban’a, yol boyunca bize eşlik eden okul müdürü Muhammed Necmi Yıldız hocamıza ve bizleri okulda ağırlayan değerli okul hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.” Açıklamasında bulundu.
 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN