Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Siirt İş Dünyasını Yatırım Teşvikleri Toplantısına Davet Etti

Yatırım teşvikleri konusunda, bu konuda en yetkili isim olan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Dr. Mehmet Yurdal Şahin tarafından yapılacak olan bilgilendirme 7 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 15:00'te Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda yapılacak.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt TSO Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Dr. Mehmet Yurdal Şahin’in konuşmacı olarak katılacağı güncel teşvik uygulamaları bilgilendirme toplantısına sanayiciler başta olmak üzere tüm Oda üyelerinin davetli olduğunu söyledi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ve Ulaknet tarafından, Türkiye’de uygulanan yatırım teşvik mevzuatı ve uygulamaları hakkında bilgilendirmelerde bulunmak ve sanayi sektörünün devlet destekleri ile ilgili sorun ve önerilerini görüşmek amacıyla, “Yatırımlarda Uygulanan Güncel Teşvikler Bilgilendirme Toplantısı” 7 Aralık 2022 Çarşamba günü Saat: 15:00’te Siirt TSO toplantı Salonu’nda düzenlenecek.

Toplantının iş dünyası için çok değerli olduğunun altını çizen Siirt TSO Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu: “Bilgilendirme toplantımıza Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Sayın Mehmet Yurdal Şahin’in konuşmacı olarak katılarak üyelerimizle birlikte olacaktır. Kalkınma ve gelişmenin öncelikle güçlü bir sanayi birikiminden geçtiği muhakkaktır. İlimizin de hem ülkemizde hem de uluslararası arenada kendini kanıtlayabilmesi için güçlü bir sanayiye ihtiyacı vardır. Davetimize icabet eden ve yoğun programına rağmen Siirt iş dünyası ile birlikte olma teveccühüne bulunan Sayın Şahin’e teşekkür ediyor, iş dünyamızın bu önemli toplantıya iştirakini bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • KARTO | 07 Aralık 2022 09:57

    burda sayın kuzuya bır sorum olacak sen herkesı siirte yatırım yapmaya davet ediyorsun da kendın nıye siirt ve ilçelerınde yatırım yapmıyorsun

BUNLARA DA BAKIN