Siirt'ten 'Türkiye Tek Yürek' Kampanyasına Yüksek Katılım: İşte Limak, Sancak, Kuzu Grup ve Epözdemir'in Verdiği Miktar  

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye Tek Yürek kampanyası için ünlü isimler televizyonların ortak yayınında bir araya geldi. 'Türkiye Tek Yürek Kampanyası Ortak Yayını', yurt içinden ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla gerçekleşti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Deprem felaketinin yaralarını sarmak için 16 Şubat akşamı saat 20.00’den itibaren düzenlenen 'Türkiye Tek Yürek' adlı yardım programında başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis’i etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşlarımız için Türkiye’nin tek yürek olduğu ortak canlı yayın tüm televizyon kanallarında yayınlandı.

Nihat HatipoğluPelin ÇiftÇağla ŞıkelTümer DoğruNazlı ÇelikAcun IlıcalıDeniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz moderatörlüğünde gerçekleştirilen ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri ve halk, depremzedelere destek oldu.

En büyük bağışı 30 milyar TL ile Merkez Bankası yaparken, bağış miktarı; 115 milyar 146 milyon 528 bin TL’ye, atılan SMS sayısı ise 9 milyon 10 bine ulaştı.

Siirt’ten de binlerce kişi SMS'le ve farklı miktarlarla kampanyaya katıldı. Yüksek miktarda bağışta bulunan üç isim Limak Holding Nihat Özdemir, Sancak Group Ethem Sancak ve Kuzu Grup'tan Özen ve Güven Kuzu dikkat çekti.
Limak Holding 100 milyon TL, Sancak Group 20 milyon TL ve Kuzu Grup da 10 milyon TL bağış yaptı.

Hemşerimiz Av. Rezzan Epözdemir de 3 milyon TL ile kampanyaya destek verdi.

Siirt'ten 'Türkiye Tek Yürek' Kampanyasına Yüksek Katılım: İşte Limak, Sancak, Kuzu Grup ve Epözdemir'in Verdiği Miktar  

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN