Siirt'ten Sonra Bir Soba Zehirlenme Haberi de Mersin'den! Sobadan Zehirlenen Karı Kocayı Ölüm Ayırdı

Siirt'te bir genç kızın ölümüyle sonuçlanan soba zehirlenmesinin ardından bir kahreden haber de Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşandı. Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 68 yaşındaki Erol Ertaş yaşamını yitirirken 64 yaşındaki eşi Adiye Ertaş ise tedavi altına alındı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Mersin'deErol ve Adile Ertaş'tan 1 gündür haber alamayan komşuları, bugün akşam saatlerinde kontrol etmek için evlerine gitti.

HAYATINI KAYBETTİ

Eve girdiklerinde çifti hareketsiz halde yatarken bulan komşuları, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Eve gelen sağlık ekibi, Erol Ertaş'ın hayatının kaybettiğini belirlerken, eşi Adile Ertaş'ı ise ambulans ile hastaneye kaldırdı. Evde yapılan ilk incelemede, çiftin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirledi.

İNCELEME SÜRÜYOR

Erol Ertaş'ın cansız bedeni, polisin evde yaptığı incelemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Siirt'te de aynı gün sobadan sızan karbon monoksit gazından  zehirlenen Sevim Çetinkaya (24) hayatını kaybetmiş, hayati tehlikesi bulunan arkadaşı S.K. (23) ise hastanede tedavi altına alınmıştı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN