Siirt'ten Şanlıurfa'ya Giderken Sele Kapılarak Kaybolan TIR Sürücüsü 8 Gündür Aranıyor! Nişanına Yetişmeye Çalışıyordu

Siirt'ten, Şanlıurfa'ya dönerken tırıyla sele kapılan ve 8 gündür aranan 24 yaşındaki Emin Ergün'ün nişanının yapılacağı gün evine dönerken üzücü olayın yaşandığı öğrenildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Şanlıurfa'da sel sularına kapılan TIR sürücüsü Emin Ergün'e ulaşılması için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfanın Bozova ve Hilvan ilçelerini birbirine bağlayan kara yolunun Yalıntaş Mahallesi geçişinde 15 Mart'ta Siirt'e yaptığı sevkiyattan dönen TIR sürücüsü Emin Ergün, sel sularına kapıldı.

Jandarma Arama Kurtarma, Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ve Bozova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile dalgıçların da yer aldığı 100 kişilik ekip, çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı. Kayıp TIR sürücüsünün bulunması için çevredeki vatandaşların da bölgede çalışma yürüten ekiplere yardımcı oldukları görüldü.

Siirt Jandarma Özel Harekat Taburu da Bölgede

Şanlıurfa’da 14-15 Mart'taki selin ardından arama kurtarma çalışmaları bitti, bölgeye sevk edilen komandolar, iş yerlerine ve evlere dolan çamur ve balçık yığınlarını kaldırarak, ellerinde küreklerle temizlik yaptı. Kentte zarara yol açan selin izlerini bir haftada silen Mehmetçik için veda töreni düzenlendi. Selde görev alan Siirt Jandarma Özel Harekat Taburu, Diyarbakır Jandarma Komando birlikleri ve Diyarbakır güvenlik korucuları, Batman Jandarma Komando birlikleri ve Batman güvenlik korucuları, Mardin Jandarma Komando birlikleri ve Mardin güvenlik korucularından oluşan 2 bin 565 jandarma komando ve güvenlik korucuları selin vurduğu Süleymaniye Mahallesi'nden 'Komando Andı' okuyarak birliklerine alkışlarla uğurlandı. Uğurlama törenine, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ile askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN