Siirt'teki KYK Yurtları Yeterince Denetleniyor mu? Siirt KYK Yurt Hizmetleri Müdürü Akkoyun Açıkladı!

Son günlerde KYK yurtlarında yaşanan acı olayların ardından Siirt'teki KYK yurtlarının yeterince denetlenip denetlenmediğini Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne sorduk.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Aydın’da da öğrencilerin iddialarına göre asansör bakımının yapılmamasından kaynaklı asansör düşmesiyle 1 öğrenci hayatını kaybetmesinin ardından akıllara Siirt’te ki KYK yurtlarının güvenliğini getirdi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Artı Siirt (@artisiirt)'in paylaştığı bir gönderi

 

Artı Siirt Haber Ajansı olarak, Siirt’te bulunan KYK yurtlarının güvenliğini Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerine sorduk.
Artı Siirt Haber Ajansına konuşan Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Yurt Hizmetleri Müdürü Fırat Akkoyun, Siirt’teki yurtlarda bulunan asansörlerin bakımlarının aylık olarak düzenli olarak yüklenici firma tarafından denetlendiğini ve öğrenciler için tehlike arz edecek bir sorunun bulunmadığını söyledi.

Öğrencilerinin yaşadıkları sorunları ve talepleri, yurt müdürlüklerine ilettikleri takdirde sorunlarının çözümü için çalışmaların yapılacağını belirten Akkoyun sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Bugün bütün yurtlarımızı kontrol ettik. Hiçbir yurdumuzda hiçbir sıkıntımız bulunmamaktadır. Psikologlarımız, sosyal çalışmacılarımız ve yurt idarecilerimizin hepsi görevlerinin başındalar. 

Bütün asansör bakımlarımız periyodik olarak aylık bir şekilde yapmaktayız. Herhangi bir sıkıntı veya sorun yaşanmamaktadır. Öğrencilerimiz yedi, yirmi dört burada bulunan yurt idarecilerimize gelip sıkıntılarını ve sorunlarını dile getirebilirler. Biz öğrencilerimiz yanındayız, daha iyi hizmet verebilmek için de gayret ediyoruz. Gerekli çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Ayrıca biz bütün öğrencilerimizin ailesi tarafından bize emanet edildiğinin farkında olarak görev yapmaktayız “

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN