Siirt'te Zincirleme Kaza Sonrası Kavga: Polis Güçlükle Ayırdı

Siirt'te hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kadın yaralandı. Kazanın ardından taraflar arasında çıkan kavgaya polis ekipleri biber gazı kullanarak müdahale ederken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haberin Özeti

  • Siirt'te hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kadın yaralandı, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
  • Kaza sonrası taraflar ile çevredeki bazı kişiler arasında kavga çıktı, polis ekipleri biber gazıyla müdahale etti.
  • Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, kazayla ve kavgayla ilgili inceleme başlatıldı.

SİİRT – Siirt'te hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 1 kadın yaralanırken, kaza sonrası taraflar arasında çıkan kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Kaza, Kooperatif Mahallesi Abdullah Bağış Caddesi'nde, Abdülkerim Kuzu Camii arka sokağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu kontrolden çıkan hafif ticari araç yol kenarındaki aydınlatma direğine çarparak durabildi. Otomobil ise savrularak park halindeki başka bir araca çarptı.

Kazada yaralanan bir kadın, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın ardından taraflar ve çevrede bulunan bazı gençler arasında kavga çıktı. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, büyüyen kavgayı biber gazı kullanarak sonlandırdı.

Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken, kazayla ve kavgayla ilgili inceleme başlatıldı.

Siirt'te Zincirleme Kaza Sonrası Kavga: Polis Güçlükle Ayırdı

Siirt'te Zincirleme Kaza Sonrası Kavga: Polis Güçlükle Ayırdı

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme