Siirt'te Yeni Bir İş Yeri Törenle Açıldı 

Siirtli Sanayici İş İnsanı M.Kemal Bilim tarafından memleketi Siirt'e kazandırdığı 'Bilim Mobilya AVM' düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Törene, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel, Siirt Valisi/Belediye Başkanvekili Osman Hacıbektaoğlu, AK Parti Siirt İl Başkanı Av.Ekrem Olğaç,  Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanvekili Fuat Özgür Çalapkulu,  Pervari İlçe Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Eruh İlçe Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, AK Parti Siirt Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu, bazı daire ve kurum amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Bilim Mobilya AVM Yönetim Kurulu Başkanı M.Kemal Bilim, toplamda 4 bin metrekare alanda ve 3 kattan oluşan Mobilya AVM merkezini memleketi Siirt’e kazandırmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade ederek, “ Konsept mağazamızda herkesin uygun fiyata ürün bulacağı bir işletmeyi memleketime kazandırmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Bilim Grup olarak bizler her zaman ilimiz Siirt’in kalkınması ve istihdamına katkı sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İlimizde daha önce de ve şimdi de inşaat, otomotiv, gıda sektörlerinde yapmış olduğumuz yatırımlarımıza ilave olarak mobilya mağazamızı faaliyete açıyoruz. Bu anlamda il dışında yatırımlarımız olmasına rağmen, ilimizde yatırımları olan bir grup olarak Siirt’e yatırım yapmaya ve istihdam sağlamaya devam edeceğiz.  Açılımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi. 

Bilim’in ardından bir konuşma yapan AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,  iş insanı Kemal Bilim’in Siirt’e yatırımlarını her zaman esirgemediğini belirterek, “ Bizlerin en mutlu olduğu anlardan biri olan memleketimizin istihdamına katkı sunan bir yatırımın açılış törenindeyiz. İstihdama yönelik ve Kemal Bey gibi Siirt’e her zaman emeğini esirgemeyen bir abimizin açılına geldik. Bu sebeple aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum. Onur duyuyorum. Kemal Bey’i biraz daha teşvik etmemiz lazım. Çünkü kapasitesi var. Hem de Siirt’i seviyor. Hem spora olan emeklerini ve yatırımlarını da biliyoruz. Her zaman Kemal beyin yanında olacağız. Açılışın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 

Son olarak bir konuşma yapan Siirt Valisi/Belediye Başkanvekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt’e yeni bir iş yerinin açılmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Bu tablo bizleri en mutlu eden tablolardır. Siirt’e yeni bir iş yerinin açılması, yeni istihdam, ticaret hacmi, hareket, iş gücü istihdamı bunlar bizi çok mutlu ediyor. Zira bütün gayretlerimiz, bütün çalışmalarımız, çocuklarımızın ve gençlerimizin Siirt’te iş bulması, çalışma imkanı bulması ve Siirt’in kaynaklarını tamamı ile ekonomiye kazandırmak bütün çabalarımız bunun içindir. Ben Bilim Mobilya AVM’yi açan çok değerli iş adamımız Kemal Bilim beyefendiye çok teşekkür ediyorum. Allah hayırlı bol kazançlar versin. İnşallah devamı da gelecektir. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 

Yapılan konuşmalarının ardından Siirt Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu’nun okuduğu duanın ardından, hep birlikte kurdelenin kesilmesiyle Bilim Mobilya AVM hizmete girdi.
Açılış töreni, ikramın ardından sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • 56lı | 22 Mayıs 2022 22:57

    Hey talihsiz memleketim bizi yönetenler işyeri kafe,restorant,çay bahçesi ,pastane açmaya devam etsin dün ilcemiz olan Batman a tıp fakültesi, OSB,fabrika lar hayırlı olsun

BUNLARA DA BAKIN