Siirt'te Yaşanan Elektrik Kesintileri Vatandaşları Mağdur Ediyor! 4 Mahalle ve OSB'de Uzun Süreli Kesinti Yaşanacak

Siirt il merkezi ve ilçelerinde yaşanan elektrik kesintileri, sıcak yaz mevsiminde vatandaşların yaşamını olumsuz etkiliyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt il merkezi ve ilçelerinde bilgilendirmeler yapılmadan yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları mağdur ediyor.

Son günlerde kentin farklı mahallelerinde aniden kesilen ve uzun süren elektrik kesintileri vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkiliyor.

Artı Siirt'e ulaşan vatandaşlar, kendilerine herhangi bir bilgilendirme yapılmadan elektriklerin kesildiğini ve bu durum dolayısıyla büyük mağduriyetler yaşadıklarını söyledi.

Elektronik eşyalarının zarar gördüğünü ifade eden vatandaşlar, yetkililerin bu konuda bilinçli davranmasını ve gerekli bilgilendirmeleri yapmasını istedi.

DEDAŞ'ın internet sitesinden edinilen bilgiye göre, Doğan Mahallesinde 25 Temmuz Salı ve 26 Temmuz Çarşamba günleri saat 09.00'da başlayacak elektrik kesintisi 16.00'a kadar devam edecek. Doğan ve Barış Mahallelerinde 29 Temmuz günü saat 09.00'da başlayacak elektrik kesintisi 16.00'a kadar devam edecek. Veysel Karani Mahallesinde 29 Temmuz Cumartesi günü saat 05.00'da başlayacak elektrik kesintisi 11.00'a kadar devam edecek. Veysel Karani ve Afetevleri Mahallesinde 27 Temmuz Perşembe günü sabah 05.00'da başlayacak elektrik kesintisi 11.00'a kadar devam edecek. Ayrıca bugün Organize Sanayi Bölgesinde 18.00 ile 20.00 saatleri arasında elektrik kesintisinin yaşanacağı belirtildi.

Planlı olarak yapılan elektrik kesintileri öncesi abonelere mesaj gitmemiş vatandaşların tepkisine neden oluyor. Yetkililerin bu konuda daha dikkatli olması gerekiyor. Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanlığı'nın vatandaşları mağdur eden DEDAŞ'ı daha fazla denetlemesini bekliyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN