Siirt'te Yaşanan Cinayet Olayı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e Damga Vurdu! Müzeyyen Yöndem Olayıyla İlgili Flaş Gelişme...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Müzeyyen Yöndem ve 4 yaşındaki oğlu Vefa Yöndem'in Siirt'te kaybıyla ilgili önemli gelişmeler yaşandı. 

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Bitlis'teki evinden arkadaşının yanına gitmek için çıkan Müzeyyen Yöndem, 4 yaşındaki oğlu Vefa Yöndem ile birlikte sırra kadem bastı. 13 yıl önce kaybolan Müzeyyen Yöndem'in kızı Merve, Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

Programda öyle iddialar atıldı ki kayıp dosyası bir anda cinayet şüphesine döndü. Yıllar sonra olayla ilgili tutuklama kararı geldi. Olayda adı geçen M. E. kuvvetli cinayet şüphesiyle tutuklandı.

Bitlis'teki evinden arkadaşının yanına gitmek için çıkan Müzeyyen Yöndem, 4 yaşındaki oğlu Vefa Yöndem ile birlikte sırra kadem bastı. Kaybolduğu dönemde 28 yaşında olan talihsiz kadının kızı Merve Yöndem, annesi ile erkek kardeşinin katillerini bulmak istediğini söyledi. O dönemde yaşananların aydınlatılması gerektiğini dile getiren genç kız, şüpheli kaybın ardında 'Medeni' isimli bir kişinin olduğunu ifade etti.

Kaybolduğu dönemde 28 yaşında olan Müzeyyen Yöndem'in kızı Merve Yöndem, annesi ile erkek kardeşinin katillerini bulmak istediğini söyledi. O dönemde yaşananların aydınlatılması gerektiğini dile getiren genç kız, şüpheli kaybın ardında 'Medeni' isimli bir kişinin olduğunu ifade etti.

Konunun tartışılmasının ardından olayın yaşandığı dönemde Yöndem Ailesi'nin komşusu olan Gülçeren Amaç da canlı yayına katıldı. Bahsedilen kişiyi tanıdığını ifade eden Gülçeren Amaç'ın cezaevinde kaldığı dönemde yazdığı bir mektup ortaya çıktı. Amaç'ın mektubunda, "M. E., beni de öldüreceğini söyledi" ifadelerine yer verdi.

İFADELERİ ŞAŞIRTTI

M. E. ise verdiği ifadelerde kaybolan kişileri tanımadığını dile getirdi. Görgü şahitlerinin ve teknik takip çalışmalarının sonunda Müzeyyen Yöndem'le bağlantısı tespit edilen E.'in verdiği ifadeler herkesi şaşırttı.

Müzeyyen Yöndem'in kızı Merve, "Gülçeren yayına niye katılmıyor? Ona sus payı verdi demek ki Medeni. Ben annemin ve kardeşimin cinayete kurban gittiğini eminim artık. Yeter ki kardeşimin kemiklerini bulayım" sözlerini kullandı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı ise Türkiye'nin deneyimli uzmanlarının bu cinayeti çözeceğine inandığını vurguladı.

Ne Olmuştu? 

2009 yılında arkadaşını görmek için evinden çıkan ve en son Siirt'te görüldükleri iddia edilen anne ve oğlu sırra kadem basarken cinayet şüphesi gündeme gelmiş, anne ve oğlunun yaşadıklarına dair hiçbir ize rastlanamamasının ardından ekipler harekete geçmişti. Müge Anlı yayınlarının ardından Siirt JASAT'ın özel bir ekip kurduğu, kayboldukları Bitlis sahasından çalışmalara başlayacakları bildirilmişti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN