Siirt'te Vatandaşlar Ramazan'da Kızlar Tepesi ile Millet Bahçesine Akın Etti!

Siirt Belediyesi, 'Siirt'te Ramazan Bir Başka Güzel' mottosuyla düzenlediği Ramazan ayı etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Vatandaşlar iftar öncesi şehrin en büyük yeşil alanlarına sahip Kızlar Tepesi ve Millet Bahçesinde keyifli vakit geçiriyor. Vatandaşlar iftar sonrası da Kızlar Tepesi Amfi Tiyatroda gerçekleştirilen etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Ramazan ayının manevi iklimini düzenlediği konserler, çocuk şenlikleri, ilahiler, semazen gösterileri ve daha birçok etkinlik ile taçlandıran Siirt Belediyesi düzenlediği etkinliklerle finalinde Gurup Tillo, Abdurrahman Önül gibi ünlü ilahi sanatçılarını Siirtlilerle buluşturuyor.

Vatandaşlar Siirt'in büyük ölçüde yeşil alan ihtiyacını gideren Kızlar Tepesi ile Millet Bahçesi'ni şehre kazandıran Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'na teşekkür etti.

'Etkinlik Finali Grup Tillo ile Yapılacak'

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenecek program kapsamında; “Gurup Tillo” 30 Nisan 2022 Pazar günü, saat 21:00’de Kızlar Tepesi Sosyal Tesisleri Anfi Tiyatroda vatandaşlarla buluşacak.

Ücretsiz olacak konserde, Türkçe, Kürtçe, Arapça ilahiler seslendirilecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN