Siirt'te Uyuşturucu Satıcıları İle Jandarma Arasında Kovalamaca! 2 Kişi Tutuklandı

Siirt İl Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, A.K ve A.B isimli şahısların Diyarbakır'dan Siirt'te uyuşturucu madde sevk edeceği bilgisi alması üzerine yürüttüğü operasyon sonucunda, beyaz streç ve banda sarılı vaziyette 8 parça halinde yaklaşık 4 kilogram esrar ele geçirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Siirt İl Jandarma Komutanlığınca Terör ve Organize Suç Örgütlerinin Finans Kaynaklarının Kurutulması ve Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile Kullanımının Önlenmesi maksadıyla planlı ve titizlikle yürütülen çalışmalar neticesinde, R.K ve A.B isimli şahısların 38 XX XXX plakalı araç ile Diyarbakır ilinden Siirt iline uyuşturucu madde sevk edeceği bilgisi alınmıştır. " denildi.

Siirt Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 01 Şubat 2023 günü saat:07.30 sıralarında şüphelilerin suç unsuru malzemeler ile birlikte yakalanabilmesine yönelik yürütülen fiziki takip ve devamında yapılan operasyon sırasında, R.K. ve A.B isimli şüpheliler Kurtalan ilçesi yol kontrolü sırasında devriye ekiplerini fark etmesi üzerine kullandıkları araç içerisinden şüpheli paketler atarak kaçmaya başladı.


Dur ihtarına uymayıp kaçmaya çalışan şüphelilerin aracı Konakpınar köyü yakınlarında terkedilmiş halde bulundu. Bölgede yürütülen geniş çaplı arazi taraması sonucu şüpheliler kısa süre sonra saklandıkları yerde yakalandı.


Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaret suçu kapsamında gözaltına alınan şüpheliler, 02.02.2023 günü çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Batman M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN