Siirt'te Uyuşturucu Operasyonu! 5 Adrese Eş Zamanlı Baskında Peynir Bidonuna Saklanmış Esrar Ele Geçirildi!

Batman İli ve Kurtalan İlçemizde, 18 Temmuz 2023 tarihinden itibaren Kurtalan Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla fiziki ve teknik takibe alınan uyuşturucu çetesine yönelik 12 Eylül 2023 günü gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon neticesinde (5) şüphelinin ev ve işyerinde yapılan aramada (5.100) gr. Toz Esrar (peynir bidonunda) ele geçirilmiş, şahışlardan (4)'ü tutuklandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Batman İli ve Kurtalan İlçemizde, 18 Temmuz 2023 tarihinden itibaren Kurtalan Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla fiziki ve teknik takibe alınan uyuşturucu çetesine yönelik 12 Eylül 2023 günü gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon neticesinde (5) şüphelinin ev ve işyerinde yapılan aramada (5.100) gr. Toz Esrar (peynir bidonunda)  ele geçirilmiş, şahışlardan (4)'ü tutuklandı.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Artı Siirt (@artisiirt)'in paylaştığı bir gönderi

Siirt valiliğinden yazılan açıklamada;

"Siirt İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince; Terör ve Organize Suç Örgütlerinin Faaliyetlerinin Önlenmesi, Terör Örgütünün Finans Kaynaklarının Kurutulması, Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile Kullanımının Önlenmesi maksadıyla Batman İli ve Kurtalan İlçemizde, 18 Temmuz 2023 tarihinden itibaren Kurtalan Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla fiziki ve teknik takibe alınan uyuşturucu çetesine yönelik 12 Eylül 2023 günü gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon neticesinde (5) şüphelinin ev ve işyerinde yapılan aramalarda (5.100) gr. Toz Esrar (peynir bidonunda)  ele geçirilmiş, şahışlardan (4)'ü tutuklanarak Batman T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiş, (1) şüpheli ise adli kontrol kararı ile serbest bırakılmıştır. Operasyona Batman İl Jandarma Komutanlığı da destek vermiştir. Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN