Siirt'te 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma' Suçundan Hakkında 10 Yıl Hapis Cezası Bulunan Kişi Yakalandı

Siirt'te Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma' suçundan aranan ve hakkında (10) yıl  hapis cezası bulunan (H.K.) isimli şahıs, Siirt İl Merkezinde icra edilen operasyonla yakalandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Siirt'te Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma" suçundan aranan ve hakkında (10) yıl  hapis cezası bulunan (H.K.) isimli şahıs, Siirt İl Merkezinde icra edilen operasyonla yakalandı. 

Siirt Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma" suçundan aranan ve hakkında (10) yıl hapis cezası bulunan (H.K.) isimli şahıs, Siirt İl Merkezinde icra edilen operasyonla yakalanarak, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır. 

Halkımızın Huzurunu Kaçıran Suç Örgütlerini ve Uyuşturucu Tacirlerini Adalete Teslim Etmeye Kararlıyız. Aziz milletimizin huzuru, güvenliği, birlik ve beraberliği için başta terör olmak üzere uyuşturucu ve tüm suç örgütlerine karşı mücadelemiz azim, kararlılık ve inançla devam edecektir.” Denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN